вівторок, 27 грудня 2011 р.

Знайдено пророцтво майя (додаток до календаря) про кінець світу в 2012 році...

Знайдено нове пророцтво майя!
Вчені однієї країни, що не побажали назватись, знайшли додаток до календаря майя, що пророкує загибель всієї планети зокрема і кінець світу загалом в 2012 році.
Вже сьогодні провидці всіх релігій корегують свої плани на 2012 рік, астрологи шоковані, а експорт з Голландії досяг небачених масштабів. США переглянули свої погляди на демократію, а Путін закрив всі газові й нафтові родовища, після чого пішов в монастир. В. Януковичу присудили Нобелівську премію в сфері лісництва (ялинкознавство), але він її поділив між київським мером і головою (на освоєння нових зелених насаджень в столиці).


Крім того, етнологи виявили у майя схильність вживати гриби, причому здебільшого ассорті.
Але прочитайте пророцтво самі і все зрозумієте:
"Сонце закривати небо, буде темно (десь так, як на Троєщина в 3 ночі - переклад.). Одне сонце змінити інше, почнеться знищення людей і з'явиться червона планета і з неї зійдуть боги в стильних костюмчиках Абібас! І пролетить Боб Марлі в ступі з двигуном на бозонах Хігса, а за ним - армада кенгуру в кенгурушках верхом на КотЕ. І повстане йолка, і вродить бананами. Й закінчиться календар та прилетять покемони щоб подарувати новий. І почнеться ера нова, розуму штучного та ледарства всесвітнього. Й захочуть ліниві мозку, який би думав за них - але такі ж ледачі вчені розроблять флешку недосконалу, що імпортуватиме віруси комп’ютерні в грип. І виживуть лише ті, в кого Лінукс та Убунту...
А хто купляти перед тим китайська айфона і кросовку - той правити буде, бо партія Китая - великий, і майя це знали, тому на календарі написано - мейд ін Чяйна..."


...
Юхху!!! Цей кінець світу не перший і не останній! Так що запасайтесь попкорном (чи салом?)) і дивіться блокбастер в 4Д в грудні 2012 року)

...
Задоволені, що пророцтво майя несправжнє?) Ото ж.

Хоча хто зна - сучасники Нострадамуса його катренів теж не розуміли й не вірили в них...


Цікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями)

Немає коментарів:

Дописати коментар