середу, 28 грудня 2011 р.

Що подивитися, якщо нема чого робити і хочеться підняти настрій? Найкращу підбірку відео!

Привіт всім, хто подумав: "Український гумор такий український"!
І тим хто справедливо ним захоплюється - теж.
Пропонується підбірка популярних в ютьюбі відео на мій розсуд й з моїми анотаціями (бо просто класних відео там завалісь, я ж вибрав найбільш нові чи оригінальні).
Почнемо!))

Щоб мати приблизне уявлення про наше веселе майбутнє, рекомендую глянути ржачний гороскоп, де наочно показуються ваші колеги (чи брати й сестри?) по знаку зодіака в різних неординарних ситуаціях.


Не можу не звернути увагу й на те, який саме зараз період в країні.
Якщо Ви не вкурсі - то саме період синіх мішків під червоними очима.
А точніше - с е с і я.
Тому наступне відео - про звичайний студентський будень.
Гаразд, незвичайний - міносвіти нарешті виділило трохи грошей на забезпечення студентів, й власноруч презентувало свої труди жителям гуртожитка. Хоча, якби презентував Табачник, відео було б ще більш зворушливим.


Також пропонується хоч і не таке убойне, але надагато динамічніше відео з різними сюжетами про життя студентів КПІ (так-так, тих самих що про них складають анекдоти. Хоча, мабуть, це вони і складають...)


І ще один шедевр -  всім автоматчикам присвячується!


Також тим, хто постійно сидить в інтернеті, відоме шоу "+100500", яке веде Максим. Хто знає - це останій на даний момент випуск, хто чує вперше - дуже рекомендую.
Ні разу не пожалкуєте!


Тим хто передивився все "+100500" або є затятим любителем якісного гумору (а найчастіше - і перше і друге) дуже рекомендую шоу Стаса із Литви(?) "This is Хорошо" - тут в півтора рази більше відео й воно як мінімум таке ж ржачне як у Макса (скажу по секрету - воно мені навіть більше подобається, й до того ж без мату). Теж на даний момент останній випуск, не буду спойлерити - дивіться й продовжуйте життя сміхом:


Додам, що я сам вже всі їх прикольні відео переглянув, Ви можете на них підписатися, - або додати цю сторінку в закладки чи на свою сторінку в соцмережі й мати постійний доступ до всіх найприкольніших відео не бігаючи з каналу на канал.
В майбутньому постараюсь зібрати ще більше смішних та цікавих відео на одній сторінці (в цьому ж блозі) - так що пантруйте, не пропустіть;)

Ну й напрощання -  декілька варіацій виходу кота з поля зору оператора, чи простіше кажучи - Кіт Пішов...


Юху-у-у!!!!!
Гарного настрою та приємних свят!)


Цікаво?
Збережи в соцмережі та поділись з друзями)

Немає коментарів:

Дописати коментар